Εαυτός ο οδηγός.Εαυτός και ο επιβάτης.

    Κι έπιασε μέσα μου μια μπόρα που ξέπλυνε όλα τα «μη» που μου έβαζα μη πιστεύοντας σε μένα. «Μη» που ήταν φράγματα τεράστια στη φροντίδα του πρώτου ανθρώπου που θα έπρεπε να αγκαλιάσω· του εαυτού μου. Μόνο όταν αυτόν έμαθα, κατανόησα και αντιμετώπισα, μόνο τότε «είδα» ότι τα φράγματα αυτά κάθε άλλο παράΣυνέχειαΣυνέχεια ανάγνωσης «Εαυτός ο οδηγός.Εαυτός και ο επιβάτης.»

«Λόγω τιμής! Και λόγω τομής· χρυσής τομής».

  Είναι η ζωή στη γνώση και στα βιβλία ή στην πράξη μόνο και στην εμπειρία; Δύο τα στρατόπεδα και καθένα βλέπει μόνο τη δική του θέση ως ορθή. «Αν δε διαβάσεις, πώς θα ξέρεις;»,  λέει ο Κίτρινος.  «Αν δε βιώσεις, πώς θα μάθεις;», λέει ο Κόκκινος. Μάχες επί μαχών και ανταλλαγές πυρών ξανά καιΣυνέχειαΣυνέχεια ανάγνωσης ««Λόγω τιμής! Και λόγω τομής· χρυσής τομής».»

Νέο Επεισόδιο Podcast-Νέα «Πτήση» του A. On Air»!

Ακούστε το εδώ: «From L.A to I.S (Inner Self)   10 μέρες στο Los Angeles γέμισαν βαλίτσες με εικόνες,σκέψεις,εμπειρίες αλλά και προβληματισμούς σχετικά με την επαφή μας με τον Εαυτό και τον καταλυτικό ρόλο της πολύωρης εργασίας στην επαφή αυτή.