ΑΝΘΗ ΨΩΜΙΑΔΟΥ

Συγγραφέας, Επιχειρηματίας, Εκπαιδευόμενη Life Coach,Αφοσιωμένη Μελετήτρια της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης και συμπεριφοράς,Μαμά, Συζυγος,Λάτρης της διά βίου μάθησης

Life Coaching

Με βάσικό σκοπό ζωής της από νεαρή ηλικία την κατανόηση του εαυτού της και της ανθρώπινης φύσης γενικότερα, έχοντας βιώσει μετέπειτα τα οφέλη της ψυχοθεραπείας μέσα από 4ετή διαδρομή υπεύθυνης και ενσυνείδητης δουλειάς με τον εαυτό της(με συνοδοιπόρο μία εκπληκτική επαγγελματία του χώρου), έχοντας δει τις …θαυματουργές ιδιότητες της αυτοπαρατήρησης και της συνειδητότητας, η Ανθή ένιωσε την ανάγκη να συμπληρώσει αυτό το πλαίσιο και με μια δομημένη γνώση, μια σπουδή πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση.

Η διαδρομή «life coaching» λοιπόν, ξεκίνησε το 2015 με σχετικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου που ολοκληρώθηκαν το 2017 και συνεχίστηκε αμέσως μετά(έως σήμερα), με την Coaching Evolution Int’l Academy για τα επόμενα επίπεδα πιστοποίησης.  Σύντομα ολοκληρώνει το επίπεδο Practitioner.

^^^

«Η διά βίου μάθηση του εαυτού  αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Άλλωστε,το ταξίδι αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Απλώς, όταν το κάνεις με ειλικρινή στάση απέναντί σου, παίρνοντας την ευθύνη σου και μη φοβούμενος να δουλέψεις στην διάρκειά του, νιώθεις πιο ισχυρός με κάθε κατάκτηση και πιο γαλήνιος εσωτερικά».

cropped-fgdsft-1.jpg

Κανόνες για σχολιασμό κειμένων του blog και χρήση της φόρμας επικοινωνίας

Ευπρόσδεκτος ο σχολιασμός κειμένων μου και οποιοδήποτε μήνυμα θα ήθελες να μου στείλεις, αρκεί αυτό που θες να εκφράσεις να μην είναι προσβλητικό,άσεμνο,χυδαίο και γενικώς, προϊόν μνησικακίας.Η αρνητική κριτική ή η διαφωνία για κάτι που γράφω, δεν εμπεριέχονται στον περιορισμό που αναφέρεται πιο πάνω.Μπορείς να τα εκφράσεις αρκεί να μην είναι αφορμή για προσωπική επίθεση άνευ λόγου και αιτίας ή λόγω εθισμού στην δημόσια αντιπαράθεση,φαινόμενο αρκετά συχνό στην εποχή μας. Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι…

Άδεια Creative Commons
Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου site χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ελλάδα
Άρα, αν σ' αρέσει η γραφή, γράψε δικές σου σκέψεις με δικό σου τρόπο. Τα κείμενά μου δεν είναι προς κλοπή. Όχι επειδή τα θεωρώ αριστουργήματα.Απλώς,είναι δικά μου δημιουργήματα και δεν θα μου άρεσε να τα δω αλλού με υπογραφή άλλου. Ό,τι θεωρείς χρήσιμο και θες να το εντάξεις σε δικό σου γραπτό, το παίρνεις, αρκεί να αναφέρεις ότι το βρήκες εδώ και το έχει γράψει ...κάποια Ανθή Ψωμιάδου.

Past Thoughts(Παλαιότερο Blog) :)

Το πρώτο μου blog γεννήθηκε το 2009.Ο κύκλος του έκλεισε το 2014 αλλά δεν θέλησα να το κρύψω. Είναι ένα κομμάτι του παζλ της επαφής μου με την γραφή, με τα άσχημα και τα ωραία του. Άλλωστε σηματοδοτεί την εποχή που πρώτη φορά τόλμησα να δημοσιοποιήσω σκέψεις, λέξεις, προβληματισμούς μου και να εκφραστώ πέρα από τα όρια της αφάνειας του laptop μου.

http://psomiadouanthi.wordpress.com

Αρέσει σε %d bloggers: